Over Organizing & More

Graag stel ik mij aan u voor

 

jeanette

Ik ben Jeanette Stortelder en organiseren zit mij in het bloed. Al jaren werk ik in de administratieve en financiële dienstverlening, het organiseren in combinatie met het helpen van anderen blijft borrelen. Blijkbaar straal ik dit ook uit, want de mensen om mij heen vragen mij regelmatig om hulp bij het ordenen van hun huis en administratie.
Dat is ook wat ik het liefste doe en met Organizing & More kan ik mijn passie daarin ook helemaal kwijt.

Naast mijn werk in de administratieve wereld help ik mensen met hun administratie en ik help anderen bij het nemen van beslissingen om orde te scheppen in huis. Inmiddels heb ik de opleiding tot Professional Organizer en Budgetbuddy afgerond en mag ik mezelf gecertificeerd Professional Organizer en Budgetbuddy noemen. Nu kan ik mijn hart volgen en anderen helpen om hun spullen of (financiële) administratie op te ruimen, opnieuw te organiseren en te herinrichten.

Ik ben doortastend, efficiënt, stem graag af op anderen, heb een opgeruimd karakter en heb gevoel voor orde en stijl. Graag laat ik u zien hoe ik u in korte tijd op weg kan helpen, kan bijstaan en kan helpen tot een opgeruimd resultaat te komen.