Over Organizing & More

Graag stel ik mij aan u voor

 

jeanette

Ik ben Jeanette Stortelder en organiseren zit mij in het bloed. Jarenlang werkte ik in de financiële dienstverlening, terwijl organiseren in combinatie met het helpen van anderen bleef borrelen. Blijkbaar straal ik dit ook uit, want de mensen om mij heen vragen mij regelmatig om hulp bij het ordenen van hun huis. Dat is ook wat ik het liefste doe en met Organizing & More kan ik mijn passie daarin ook helemaal kwijt.

Al tijdens mijn werk in de financiële wereld hielp ik mensen hun administratie op orde te brengen en al snel kon ik anderen helpen bij het nemen van beslissingen om orde te scheppen in huis. Inmiddels heb ik de opleiding tot Professional Organizer en Budgetbuddy afgerond en mag ik mezelf gecertificeerd Professional Organizer en Budgetbuddy noemen. Nu kan ik mijn hart volgen en anderen helpen om hun spullen of (financiële) administratie op te ruimen, opnieuw te organiseren en te herinrichten.

Ik ben doortastend, efficiënt, stem graag af op anderen, heb een opgeruimd karakter en heb gevoel voor orde en stijl. Graag laat ik u zien hoe ik u in korte tijd op weg kan helpen, kan bijstaan en kan helpen tot een opgeruimd resultaat te komen.